В Cattleya Home можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти. Ако не сте доволни от закупения от Вас продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката. Cattleya Home Ви предоставя възможност да връщате продуктите като попълните формуляр за връщане на стоката, който можете да намерите надолу в текста и да ни го изпратите по електронната поща на адрес: support@cattleyahome.com.

Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента.

Връщането на продукти Cattleya Home може да се осъществи в няколко стъпки:

  1. Попълнете формуляра за връщане и се уверете, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане.
  2. Изберете една от опциите за връщане: възстановяване на заплатената сума или замяна за друг на същата цена, като върнатия от Вас продукт след приспадане на транспортните разходи по връщането му.
  3. След като Вашата молба за връщане бъде одобрена, пристъпвате към връщане на продукта към уточнен с Cattleya Home адрес.

Ако сте избрали опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който сте върнали отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата по метода, използван за плащането на стоката към нас. При плащания в брой препоръчваме възстановяването на сумата да става по посочена от Вас банкова сметка. Може да научите повече в Общите условия за ползване.

Ще преведем сумата до 14 календарни дни.

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории:

  • Продуктите, закупени от Cattleya Home могат да бъдат върнати в срок до 14 дни от датата на получаване на пратката (независимо дали сте физическо или юридическо лице).
  • За да е валиден формулярът, той трябва да бъде попълнен до 14 календарни дни от дата на доставка на продукта и изпратен към Cattleya Home.
  • Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания и всякакви други нанесени щети.
  • Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.

Линк към страницата на КЗП: https://kzp.bg/standarten-formulyar-za-uprazhnyavane-pravo-na-otkaz-pri-online-pokupki

Линк към ОРС: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.consumer.rights#inline-nav-2

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ:

До ………………………

/името на търговеца/

……………………………………………………………………..

/адрес, ЕИК/

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

…………………………………………………. /описание на продукта/

Стоката е поръчана на ………………….

Стоката е получена на …………………. /посочва се датата на получаване от потребителя/

………………………………………………………………………../Име на потребителя/

Гр./с……………………………………………………………. /Адрес на потребителя/

                                                                             …………………………….

                                                                                 /Подпис на потребителя/

……………….

/Дата/