I. За нас!

Научете повече за нас! Cattleya Home е компания, която е силно фокусирана върху това да пренесе у дома на своите клиенти спокойствие и хармония. Зад нея стои млад екип с цел да достави не само най-добрия продукт, но и най-качествената услуга. Защото покупката не е еднократен акт, а себеутвърждаващо се отношение във времето.

II. Какво правим?

Ние произвеждаме нашите продукти изцяло в България, ползваме се от качествата на опитни тапицери, дърводелци и шивачи. Стремим се да съчетаем техните съвети и традиционната ръчна изработка с модерните вдъхновение и визия. Дизайнерският ни екип е продукт на съвремието, но с поглед към развитието.

III. Защо го правим?

Отчитаме динамиката и неизбежното напрежение в начина на живот днес и откриваме решение на този проблем, създавайки продукти, които са контрапункт на инерцията и рутината в ежедневието.

Дали ще полегнете на някое от нашите канапета и ще съзерцавате някоя от нашите визии по стените си?

След топъл душ вечер ще се подсушите с меките и пухкави хавлии, а след това ще се увиете с някое от топлите ни одеяла?

За да се отдадете на време за себе си, време, което заслужавате…

 

IV. Как работи?

Нашият модел на функциониране е подчинен именно върху начина на живот на съвременния човек. В няколко бързи стъпки през онлайн магазина ни, клиентите ни могат без излишно губене на време за обикаляне по магазини да направят своя избор и след това да поръчат с няколко клика или докосвания на екрана. Продуктите, които произвеждаме са подходящи както за големи пространства с различни предназначения, така и за по-компактни апартаменти. Те са създадени в размери, които се допълват и комбинират с останалите ни предложения.

V. Как селектираме продуктите?

Всички продукти, които ви представяме в нашия онлайн магазин са 100% произведени ръчно в България. Отделяме специално внимание дори към най-малкия детайл в производствения си цикъл, като стремежът ни е да предоставим възможно най-добрият продукт на нашите клиенти. Като директен производител можем да си позволим да предоставим продуктите си на възможно най-добрите цени към нашите клиенти, тъй като елиминираме ролята на посредник чрез своя онлайн магазин. За да създадем цялостно изживяване за своите клиенти, селектираме внимателно продукти на наши партньори, които ви предлагаме като добро допълнение към основните ни предложения.