[vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”6166″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][vc_single_image image=”6167″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Ваш близък има празник или просто искате да изненадаме някого. Как? Всеки от нас се затруднява, когато трябва да избере подарък. Колкото и добре да познаваме човека, винаги има съмнение, дали ще му хареса нашия избор. За това Ви предлагаме решение – подарете му ваучер за подарък на определена стойност, като по този начин Вие му подарявате свободата на избора.

Ваучерът може да се използва еднократно, като при поръчка на по-ниска стойност от стойността на ваучера, разликата не може да се използва повторно.

Как да закупя ваучера?

Ваучерът може бъде закупен по всяко време на денонощието, като имате възможността да изберете неговата стойност от 10 до 1000 лв. След като попълните полетата по-долу и натиснете бутона Подари, и стойността му бъде заплатена чрез банков превод, ваучерът ще бъде изпратен по електронната поща на човека, за когото е предназначен и той ще може да го използва.

Ваучерът е валиден цели 3 месеца от момента на закупуването. Ваучерът не е обвързан с допълнителни условия или комисионни.

Данни за банков превод

Банка: Първа инвестиционна банка

BIC: FINVBGSF

IBAN: BG38FINV91501017328749

Основание за плащане: Ваучер на стойност XXX лв.

Чудесна възможност за: Рожден ден, Имен ден, Сватба, Подарък в последния момент и други поводи.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_top=”30″][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-md-offset-2″][vc_column_text]

Информация:

От кого и за кого е предназначен този ваучер?
[/vc_column_text]

  Име:
  Email на получателя:
  Стойност на ваучера:
  Вашето име:
  Вашият Email:
  Вашият телефон:
  Лично съобщение:

  [/vc_column][/vc_row]